Workshop Mindfulness 2020: 9 januari

Op donderdagavond  9 januari is er een workshop Mindfulness

Wil je meer rust ervaren in het dagelijks leven? Wil je weten wat Mindfulness precies is? Wil je een 8 weekse cursus volgen maar twijfel je nog?

In deze workshop kun je ervaren wat Mindfulness voor je kan betekenen. Tijdens de workshop kun je verkennen wat Mindfulness is en hoe Mindfulness werkt. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen over Mindfulness en de 8 weekse cursus. De workshop  wordt gegeven i.s.m. Marc van  Heyningen (Silenz) . De workshop wordt gegeven door bij de beroepsvereniging (VMBN) aangesloten mindfulness trainers in een sfeervolle ruimte in het centrum van Utrecht.  De Workshop is van 20.00 uur tot 22.00 uur. De investering bedraagd 25 euro.

Voor aanmelden en/of meer informatie kun je contact opnemen met:
Petra Bergs: 06 1114 64 42
info@praktijkvoormindfulnessutrecht.nlWeekendretraite :­  medio november/december 2020

Medio november/december zal Praktijk voor Mindfulness i.s.m. Silenz een weekendretraite geven in de buurt van Delft. Deze retraite is een uitnodiging om kennis te maken met een dieper niveau van mindful aanwezig zijn. Meditaties zullen afgewisseld worden met yogaoefeningen en stiltewandelingen in de natuur. Deze reraite is bestemd voor mensen die de mindfulness cursus al hebben gevolgd . Meer informatie volgt binnenkort…..

Voor aanmelden en/of informatie kun je mailen naar Petra: petra@praktijkvoormindfulnessutrecht.nlMindfulness­training 2020: 1 oktober

Op donderdagavond 1 oktober aanstaande start een nieuwe cursus. Wil je meer rust ervaren in het dagelijks leven en effectiever omgaan met stress, pijnklachten en lastige gevoelens? Meld je dan aan met het aanmeldformulier. De cursus wordt gegeven door een bij de beroepsvereniging (VMBN) aangesloten mindfulness trainer in een sfeervolle ruimte in het centrum van Utrecht. Er zijn 8, wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en een stiltebijeenkomst.

donderdagavond 20.00 – 22.00 uur:
1, 8, 15, 22, 29 oktober
5, 12, 19 (stiltebijeenkomst), 26 november

Voor aanmelden en/of meer informatie kun je contact opnemen met:
Petra Bergs, post-HBO afgestudeerd als Mindfulness trainer en erkend in de hoogste categorie door de beroepsvereniging VMBN: 06 1114 64 42
of via het aanmeldformulier.Stilte­bijeenkomst:­ 19 november 2020

Op donderdag 19 november 2020 is er een stiltebijeenkomst. De stiltebijeenkomst is een uitnodiging om kennis te maken met een dieper niveau van mindful aanwezig zijn. Deze bijeenkomst is bestemd voor mensen die de mindfulness cursus al hebben gevolgd of aan het volgen zijn. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Voor aanmelden en/of informatie kun je mailen naar Petra: petra@praktijkvoormindfulnessutrecht.nl