“Ik had dit 20 jaar eerder moeten doen”

“Ik weet nu beter hoe ik me echt voel in bepaalde situaties. Nu kan ik steeds vaker kiezen hoe ik wil reageren, kan ik mezelf beter neerzetten, meer mezelf zijn.”“De Mindfulness cursus heeft mij een andere visie gegeven op het omgaan met pijn en vermoeidheid”

“Van nature ben ik iemand, die over haar grenzen heen gaat en altijd vecht tegen de pijn. Door de cursus leerde ik niet te vechten maar stil te staan bij mijn klachten, te kijken naar wat ik precies voelde . Met zachtheid ermee omgaan ervaar ik anders dan met hardheid.”“Ik heb veel geleerd en heb mezelf beter leren kennen”“Door het mediteren merk ik dat ik minder last heb van de moeilijke dingen”

“De oefeningen helpen mij de zaken te accepteren zoals ze zijn, dus ook als ik word geconfronteerd met piekeren en somberheid.”“Voor mij betekende het dat ik voor het eerst eens niet mijn gevoel rationaliseerde; hoe ik me voelde en waarom, maar dat ik ook echt mijn gevoel liet zijn”“Ik voelde me erg geaccepteerd, veilig en op mijn gemak tijdens de bijeenkomsten. Ik heb meer bijgedragen dan ik ooit in andere trainingen heb gedaan”“Wat Mindfulness in 8 weken tijd met mij gedaan heeft is haast niet te beschrijven. Meer overzicht, rust, ontspanning en vooral een stuk zelf liefde. Mijn wens, dat ik na de training beter voor mezelf zou kunnen zorgen is uitgekomen. Met een milde en vriendelijke blik ga ik de toekomst tegemoet.

Dank voor jouw inbreng. De warme en veilige sfeer maakte dat ik me kwetsbaar durfde op te stellen. Het was een geweldige ervaring .”